Rossmann beváráslás applikáció

A Rossmann mobil appot 2016-2017 között fejleszttettük iOS, Android és Windows Phone platformokra.

A sokak által kedvelt Rossmann Online Drogéria applikációja megérkezett! Értesüljön legfrissebb akcióinkról és vásároljon bármikor, bárhonnan a Rossmann Online Drogéria applikációjával mobilról vagy tabletről. A vásárlás mellett üzletkeresőnk segít megtalálni az Önhöz legközelebbi Rossmann üzletet, valamint az applikáción belül elérheti a Rossmanó Babaprogram fiókját és a hozzá tartozó tartalmakat is.

2016 nyarán indult el a Rossmann Online Drogéria mobil applikációja, ami az egyre növekvő mobilos közönség minőségi kiszolgálását hivatott biztosítani. A kényelmes és egyszerű vásárlás mellett applikációnkban olyan funkciók is helyet kaptak, mint a vonalkód leolvasó vagy a Rossmanó babaprogram. Vásárlóink széleskörű tájékoztatása érdekében applikációnkból elérhető még az akciós újság valamint egy lokáció alapú üzletkereső is.

18-44 éves, aktív mobil használó, drogéria, baba-mama, szépségápolás iránt érdeklődők

Nem kell többé rohannia a nyitvatartási idő miatt, hosszú sorokban várakoznia a pénztáraknál, sőt még csak egy lépést sem kell tennie annak, aki illatszert vagy kozmetikumokat szeretne vásárolni. Elindult ugyanis a Rossmann mobilalkalmazása, mely ingyen elérhető iOS-en, Androidon és Windows Phone-on is.

A zsebedben nyílik a következő Rossmann üzlet.

Az alkalmazáson keresztül több mint tízezer termék vált megvásárolhatóvá bárhol, bármikor. További érv a letöltés mellett, hogy egy Happy Hour akciót is kapcsoltak az app indulásához: minden vásárlás végösszegéből 10 százalékot elengednek, ha az a megadott napszakokban történik. Ráadásul egy iPhone 6s készüléket is kisorsolnak az akcióban résztvevők közt.

A vásárlási lehetőség mellett további hasznos funkciók is át lettek ültetve a Rossmann appba: a közkedvelt babaprogram és az akciós újság is elérhetővé válik a mobileszközökön. Ezen kívül meg lehet keresni a legközelebbi Rossmann üzletet, és útvonalat is lehet hozzá tervezni. Magában a boltban is hasznos társ az app: a polcra kihelyezett árucikkek vonalkódját leolvasva további információkhoz juthatunk a termékekkel kapcsolatban.

 

További referenciák