Portfolió

Tekintse meg elkészült webes referenciáinkat!

Atimex › gps nyomkövető

Az Atimex Shipping külföldi autók, autóalkatrészek importálásával foglalkozik. Az elkészített rendszer segíti a rendelés folyamatos online nyomon követését, GPS koordináták segítségével térképen megjeleníti a rendelés helyzetét – akár a tengeren is.

Autowiw › közösségi oldal

Az AutoWIW egy közösségi oldal autó tulajdonosoknak, amelyben megtalálhatóak a legnépszerűbb interaktív funkciók. A regisztrált tagok ismerősöket jelölhetnek be, beszélgethetnek egymással, feltölthetnek képeket, blog cikkeket írhatnak és oszthatnak meg autóikról.

Drukka › szerencsejáték

A Drukka az elsők között jelent meg a nemzetközi és hazai piacon a sorsjegyes, tombolarendszerű értékesítési formájával. Virtuális piacterén a termékeket szelvények formájában értékesítik, a nyertest, a jegyvásárlók közül sorsolják.

E-learning › online oktatás

Az E-learning napjaink olyan oktatási formája, ahol a hallgatók és előadók közötti kapcsolat online, webes felületen keresztül valósul meg. A Bitnet E-learning távoktatás programban a prezentáció szemléltetéséhez élőhang mellett videóchat funkció is használható.

HitelVonal › hitelügyintéző

A HitelVonal ügyviteli rendszere kezeli a weboldalra látogató, banki szolgáltatások után érdeklődő felhasználók adatait. Az ügyintézés megkezdéséhez valamennyi szükséges információt eltárolja a rendszer. Az adatkezelés mellett, a teljes ügymenetet nyomon lehet követni, a fontos eseményekről SMS értesítés is küldhető.

Innotel › telekommunikáció

Az Innotel telekommunikációs szolgáltató weboldalának tervezése és kivitelezése. A cég a hagyományos telefonközpontok létesítése mellett szoftveres termékeket kínál VoIP technológiai megoldásokkal.

Panamabank › internetes bank

A Panamabank egy külföldi bankrendszer, online szolgáltatásokkal. Az oldalon könnyedén lehet számlát nyitni, belépés után lehetőség adódik pénzátutalására, lekötésére. A szoftver számos biztonságtechnikai előírásnak megfelel.

Legalnet › online ügyvéd

A Legalnet egy modern ügyvédkereső portál, amelyben – a hagyományos portálokkal szemben – a teljes ügymenet online zajlik. Az érdeklődőnek szükségtelen a való életben találkozni ügyvédjével, még a számla kiegyenlítés is online történik.

ConfDay › videokonferencia

Az M2conf egy új generációs konferenciaterem. Online használható videokonferencia szoftveréhez elegendő egy web böngésző, mikrofon és webkamera. Kényelmesen, költséghatékonyan tárgyalhatunk – földrajzi korlátok nélkül.

OnlineAlku › online tenderek

Az OnlineAlku egy webes aukciós portál. A termék vevői pályázatot indíthatnak az oldalon keresztül, a vásárlók által meghívott potenciális szállítók pedig valós időben licitálhatnak a kiírt tenderre, tételekre, ezáltal jelentősen csökkentve költségeiket vevőiknél.

Sentinel › biztonságtechnika

A Sentinel, cégünk saját fejlesztésű webes biztonsági szoftvere. A telepített kamerák képei online megtekinthetőek, a rögzített mozgások visszamenőleg lejátszhatóak, aktivitás esetén értesítés is kérhető.

 

További webes referenciák