Portfolió

Tekintse meg elkészült mobil fejlesztéseinket!


Tesco Online bevásárlás

Tesco Online Bevásárlás

A Tesco Globál Áruházak hivatalos bevásárló alkalmazása. Az alkalmazás segitségével kényelmesen bevásárolhatunk otthon iPhone, iPad, Android és Android tablet készülékekről. Házhozszállitásra idősáv foglalható, akciók listázása, kedvencek megtekintése és több mint 30.000 termék rendelhető.

kepek.png  iphone.png android.png topalkalmazas.png


logo

Nemzeti Bank - Zsebpénz-M

A Magyar Nemzeti Bank hivatalos alkalmazása interaktív formában mutatja be a forintbankjegyeket, azok biztonsági elemeit, ellenőrzésük módjait. A modern kommunikációs eszközök lehetőséget kínálnak arra, hogy a felhasználó maga válassza ki az egyes címleteket, valamint a menüsorban található vizsgálati módszereket.

kepek.png iphone.png android.png

logo

Időkép

Ha kíváncsi vagy, milyen most az idő, vagy milyen lesz bárhol az országban – csak erre van szükséged. Az aktuális és pontos időjárási helyzetképet mutató térképeink és előrejelzésünk még kényelmesebben érhetőek el az alkalmazásban.

kepek.png topalkalmazas.png iphone.png

bix2

BIX2

Magyarország első Szerver Figyelő alkalmazása iPhone és Android okostelefonokra. A program monitorozza és felügyeli a BIX2 Virtuális szerver, Szerver hosting, Szerver bérlés szolgáltatásait. A program szerver újraindítást, konzol kérést is támogat, de az applikáción keresztül online segítségnyújtás is kérhető.

kepek.png iphone.png android.png

Clubinfo.hu

Clubinfo

A Clubinfo az ország legnagyobb közösségi partiajánlója. Ne maradj le! A program segítségével a jelentős eseményekről elsőként értesülhetnek a felhasználók.

kepek.png iphone.png android.png

drinkontcontest

Drinking Contest

Milyen gyorsan tudsz meginni egy korsó sört? A program iPhone és Androidos platformokra készült a Drukka Marketinggel. Mérhető, hogy a felhasználó mennyi idő alatt képes meginni egy pohár italt. Jelzi az aktuális alkoholszintet, a helyezések toplistán tekinthetőek meg.

kepek.png iphone.png android.png

Hitemptation

Hi!temptation

Az Innovatixszal készített közösségi médián alapuló alkalmazás. Kihasználva a Facebook és az okostelefonok funkcióit, valós időben jeleníti meg a közelünkben levő helyeket, eseményeket, illetve az ott tartózkodó Facebook felhasználókat, akik szívesen ismerkednének egymással.

kepek.png topalkalmazas.png iphone.png android.png

Horoszkopmobilra.hu

Horoszkóp

Mit hoz a jövő? Mikor talál rád a szerelem? Az alkalmazással megnézhető a napi, heti, vagy akár a havi horoszkóp is! A program bejelentkezést követően, Facebook profilod alapján automatikusan meghatározza a csillagjegyed és máris megtudhatod, mit rejt a közeljövő számodra.

kepek.png topalkalmazas.png iphone.png android.png

Print On It

Print On It

Tervezz és rendeld meg egyedi ajándéktárgyad a Drukka Marketing új okostelefon alkalmazásával! iPhone készülék segítségével, a fotóalbumból vagy kamera használhatával készített képeket virtuális pólóra, bögrére, táskára helyezhető, majd egy kattintással megrendelhető.

kepek.png iphone.png

Traffipaxinfo

Traffipaxinfo

A Drukka Marketing alkalmazásával mindig látható, hogy merre vannak traffipaxok. A program térképen vagy távolság szerint jeleníti meg a mérőpontokat és a legközelebbire figyelmeztet. Két távolság állítható be, ezeken belül a program jelzi a sebességmérőket.

kepek.png topalkalmazas.png iphone.png android.png