Portfolió

Tekintse meg elkészült elektronikai termékeinket!


Intelligens Otthon

Az intelligens házvezérlő egységgel lakását már hangutasításokkal is irányíthatja. Internetes élőképpel könnyítettük meg ügyfeleink életét, hogy távollétük alatt láthassák és irányíthassák otthonukat – mert nálunk fontos az Ön kényelme.

Intelligens Robot

Több mint egy évig tartó fejlesztési folyamatot követően elkészült az Intelligens Robot, amely elektronikusan vezérelt motorokat használva közlekedik. Az eligazodást a távolságérzékelők és számos szenzor segíti.

Modellvasút Vezérlő

Modellvasút terepasztalhoz készítettünk váltóvezérlést. A fejlesztés befejeztével egy 32 kimenetű vezérlő eszközt építettünk, ezáltal számítógépen keresztül a teljes terepasztal irányítható.

Virtuális Valóság Szimulátor

Virtuális Valóság Szimulátorhoz készítettünk elmozdulás érzékelőt. A szimulátorba álló ember nem csak a fejére szerelt LCD kijelzővel érezheti valóságosnak a szimulált környezetet, hanem szabadon járhat a görgőkön, amelyet a számítógép az elmozdulás alapján érzékel.

WatchDog

A WatchDog olyan számítógépes védelmi eszköz, amelynek feladata, hogy a PC lefagyásakor automatikusan újraindítsa azt, vagy SMS-ben értesítést küldjön a tulajdonosának.